Välkommen!

buy Gabapentin 300mg capsules Du som studie- och yrkesvägledare har en viktig roll i elevers liv. Vi hoppas med sajten ingenjörsvägen.se kunna hjälpa dig i ditt arbete med att vägleda teknikintresserade individer. På denna sajt har vi samlat matnyttig, uppdaterad och överskådlig information, som är lätt att förmedla vidare och hänvisa elever till.

30 minuter inspirationsfilm

Vår inspirationsfilm är baserad på tv-serien ”Felix stör en ingenjör”. I filmen får du följa Felix Herngren när han möter sex olika ingenjörer runtom i världen och svarar på frågor som vad en ingenjör gör och om vem som helst kan bli ingenjör. Vi har ett fåtal ex kvar av denna film, skicka ett mail till ingenjorsvagen@teknikforetagen.se om du vill ha en DVD i posten! Annars kan du hitta klipp från programmet på youtube, se dessa här.

På youtube hittar du även Teknikföretagens senaste film, Inspirationsfilm om spännande yrken i teknikbranschen. Denna är 8 minuter lång och handlar om tre ingenjörer och en CNC-operatör. Vill du ha ett ex av denna i posten? Maila!

E-postbrev för SYV

Till dig som studie- och yrkesvägledare skickar vi kortfattad information när vi har nytt innehåll här på Ingenjörsvägen. Fyll i din e-postadress och få våra uppskattade uppdateringar snabbt och enkelt.